Si voleu saber l'origen de la foto de la capçalera ,cliqueu aquí.

dissabte, 8 de gener del 2011

Locomotora sèrie 98.7 "Zuckersusi" Minitrix

.

Fabricada per Maffei entre els anys 1899 i 1903.La sèrie era de 29 locomotores,encarregades per la Baviera Königlich Bayerischen Staatsbahnen K.Bay.Sts.B.de vapor humít i model "Mallet".Disenyades pels traçats plens de revolt de les linies secundaries.La seva velocitat era de 45 Qm/h i foren anomenades BBII.

Foto arxiu Krauss-Maffei. Col.lecció H. Merker 

La societat Alemanya de ferrocarrils Deustsche Reichbahn Gesellschaft DRG va continuar la producció de la BBII com a 98.7,però el seu rendiment insuficient van motivar que fossin retirades del servei.


La número 98 727 va ser comprada per l'empresa Südzucker AG de Regensburg per treballar a la seva fàbrica de sucre.Llavors se la va començar a conèixer com a Zuckersusi (dolç de sucre).Actualment es pot trobar al museu de Darmstraat.

98.7 "Zuckersusi"  Minitrix  ref.12404

Carcassa de metall moldejat a pressió,motor de 5 preses.Impulsada per 4 eixos.Decodificador DCC Selectrix,Trix i analògic.64 mm entre topalls.Tres llums segons el sentit de la marxa.



 Zuckersusi amb tancat Graham Farish ref: 373-700A


Aquest vagó tancat de Graham Farish a escala N anglesa (1:148) en comparació amb la Zuckersusi a escala N (1:160) no desentona gens.

                    


                       

2 comentaris:

  1. Una peça realment bonica!!!

    Molt ànims amb el blog , tot i que ens faràs posar les dents a més d'un.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies pel ànims.Encara estic en fase de rodatge,veient com va tot aixó.
    Si trobeu alguna errada,o voleu fer aportacions,no dubteu a escriure.

    Salut

    ResponElimina