Fabricada per Maffei entre els anys 1899 i 1903.La sèrie era de 29 locomotores,encarregades per la Baviera Königlich Bayerischen Staatsbahnen K.Bay.Sts.B.de vapor humít i model "Mallet".Disenyades pels traçats plens de revolt de les linies secundaries.La seva velocitat era de 45 Qm/h i foren anomenades BBII.
La societat Alemanya de ferrocarrils Deustsche Reichbahn Gesellschaft DRG va continuar la producció de la BBII com a 98.7,però el seu rendiment insuficient van motivar que fossin retirades del servei.
La número 98 727 va ser comprada per l'empresa Südzucker AG de Regensburg per treballar a la seva fàbrica de sucre.Llavors se la va començar a conèixer com a Zuckersusi (dolç de sucre).Actualment es pot trobar al museu de Darmstraat.
Carcassa de metall moldejat a pressió,motor de 5 preses.Impulsada per 4 eixos.Decodificador DCC Selectrix,Trix i analògic.64 mm entre topalls.Tres llums segons el sentit de la marxa.
Zuckersusi amb tancat Graham Farish ref: 373-700A
Aquest vagó tancat de Graham Farish a escala N anglesa (1:148) en comparació amb la Zuckersusi a escala N (1:160) no desentona gens.
98.7 "Zuckersusi" Minitrix ref.12404
Carcassa de metall moldejat a pressió,motor de 5 preses.Impulsada per 4 eixos.Decodificador DCC Selectrix,Trix i analògic.64 mm entre topalls.Tres llums segons el sentit de la marxa.
Zuckersusi amb tancat Graham Farish ref: 373-700A
Aquest vagó tancat de Graham Farish a escala N anglesa (1:148) en comparació amb la Zuckersusi a escala N (1:160) no desentona gens.
Una peça realment bonica!!!
ResponEliminaMolt ànims amb el blog , tot i que ens faràs posar les dents a més d'un.
Moltes gracies pel ànims.Encara estic en fase de rodatge,veient com va tot aixó.
ResponEliminaSi trobeu alguna errada,o voleu fer aportacions,no dubteu a escriure.
Salut